Concappt | De app makers

iPad apps

Een iPad is thuis en/of op het werk niet meer weg te denken. Internetten, sociale media updaten, foto’s en video’s bekijken, gamen en natuurlijk werken wordt nog makkelijker dankzij het grote, handzame scherm en gemakkelijke bediening.

Wat is een iPad app?

iPads maken net zoals iPhones gebruik van het besturingssysteem iOS van Apple. Een iPad staat bekend als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Alle beschikbare apps zijn uitvoerig getest en hebben een heldere, complete beschrijving. iOS heeft een groot aanbod kwalitatieve apps. Het doel van een app staat bij Apple altijd voorop; dit moet duidelijk zijn en een meerwaarde hebben voor de gebruiker. Een andere eis van Apple is een gebruiksvriendelijke interface. Om de kwaliteit te waarborgen, kan het tot twee weken duren voordat Apple een app toelaat. Apple hanteert een reviewperiode; ze controleren en keuren vooraf elke app. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle regels en zorgen ervoor dat je app goedgekeurd kan worden.

iPad apps in de App Store

Apple verzamelt alle apps in de App Store. Hier kunnen gebruikers apps kopen of gratis downloaden. Bedrijven kunnen – voor intern gebruik bijvoorbeeld – via een ander manier een app verspreiden. De aanmeldperiode en reviewprocedure moeten wel gehanteerd worden.

Een iPad heeft een groter scherm dan een iPhone. Daarom zijn iPad apps meestal net iets anders dan iPhone apps. Een iPad kan een iPhone app wel draaien, maar dit is niet ideaal. Gezien het verschil in apparaat en met name gebruik moet een iOS app voor zowel iPhone als iPad geoptimaliseerd worden.

Onderhoudsvriendelijke apps voor iPads

De iPad apps van Concappt zijn onderhoudsvriendelijk. We koppelen een app aan al bestaande systemen, zodat de app bestaande data gebruikt en intern makkelijk bij te houden is. Een app moet tijd besparen in plaats van tijd kosten.

Wil je meer weten over onze iPad apps? Neem contact op via info@concappt.eu of bel 0183 750 519.

Naast iPad apps ontwikkelen we ook;

iPhone apps

Android apps

Smartwatch apps

Smart TV apps