Concappt | De app makers

iPhone apps

iPhones zijn niet meer te missen in het straatbeeld. Apple is het bedrijf geweest dat de variant van de smartphone geïntroduceerd heeft zoals we die nu kennen en daarna volgden velen. De iPhone 7 is waarschijnlijk de opvolger van de iPhone 6S die ook gevuld gaat worden met handige apps.

Gebruiksvriendelijke iPhone apps

Alle iPhones draaien op het besturingssysteem iOS en maken gebruik van apps die het apparaat tot leven brengen. iOS staat bekend om zijn grote aanbod van kwalitatieve apps. Elke app moet bijvoorbeeld een duidelijk doel hebben voor de gebruiker, uitvoerig getest zijn en een heldere en complete beschrijving hebben. Dit zorgt voor gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid voor de gebruiker; twee eigenschappen waar iOS bekend om staat. Een andere toelatingseis is dan ook een gebruiksvriendelijke interface. Als een app ingediend wordt, kan het tot twee weken duren voordat de app toegelaten wordt door de gehanteerde reviewperiode. Apple controleert en keurt vooraf elke app. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle regels en zorgen ervoor dat je app goedgekeurd kan worden.

iPhone apps voor iPhone 5 tot iPhone 6s

Apps voor de iPhone worden geïnstalleerd vanuit de App Store. Hier zijn alle apps verzameld en kunnen gratis gedownload worden of gekocht. Er zijn andere manieren om apps voor bedrijven aan te bieden, voor intern gebruik bijvoorbeeld. De aanmeldprocedure en reviewperiode blijft wel hetzelfde.

Een app is niet standaard geschikt voor iPhones en iPads. Meestal kan een iPhone app wel gebruikt worden op een tablet, omdat een iPad de iPhone app kan verschalen. Lees hier meer over iPad apps.

Niet alle apps zijn geschikt voor iedere iPhone, omdat de techniek snel verbeterd en daarmee ook de mogelijkheden voor de apps. Maar als de laatste iOS versie op een iPhone draait kunnen alle apps gebruikt worden, van iPhone 5 tot 6s bijvoorbeeld. Ongeveer 97% van de gebruikers heeft iOS 8 geïnstalleerd. Concappt kan apps maken die elke iOS versie ondersteunen, maar adviseren om de laatste twee iOS versies te ondersteunen.

Onderhoudsvriendelijke apps voor iPhones

Meedenken met jouw wensen doen we graag. Daarom zijn onze iPhone apps onderhoudsvriendelijk. We koppelen een app aan al bestaande systemen zodat ze intern makkelijk bij te houden en up-to-date zijn. Een app gebruikt op deze manier bestaande data. Een app moet tijd besparen in plaats van tijd kosten.

Wil je meer weten over onze iPhone apps? Neem contact op via info@concappt.eu of bel 0183 750 519.

Naast iPhone apps ontwikkelen we ook;

iPad apps

Android apps

Smartwatch apps

Smart TV apps