Concappt | De app makers

Smartwatch apps

Een recente ontwikkeling is dat je apps ook via je horloge kunt bekijken en gebruiken. Denk bij Smartwatch apps aan; berichten, agenda, takenlijsten of vervoertips. Erg handig. Ook als je fan bent van beeld en geluid kun je op veel manier gebruik maken van deze gadget. Natuurlijk wil je het maximale uit je Android of Apple Watch halen. Wil je een app voor zo’n handig horloge laten ontwikkelen? Wij denken graag mee hoe je een smartwatch app functioneel in kunt zetten.

Smartwatch apps te downloaden via bestaande kanalen

De Apple Watch draait op iOS en de apps worden geïnstalleerd vanuit de App Store. De apps zijn op dezelfde manier te installeren als apps voor een iPhone of iPad. Maar vaak wordt een Apple watch app direct gedownload op je horloge als je die app op je iPhone downlaod. Om een Apple watch app te kunnen gebruiken is een iPhone wel een must. 

Een Android Watch app draait net zoals de smartphones en tablets op Android. Apps voor Android smartwatches worden geïnstalleerd vanuit de Google Play Store. Android apps mogen ook buiten de Google Play Store gedownload worden. Denk aan een interne website, een USB stick of via de mail.

Smartwatch apps zijn een handige aanvulling op bestaande apps. Wil je meer weten over smartwatch apps? Neem contact op via info@concappt.eu of bel 0183 750 519.

Naast smartwatch apps ontwikkelen we ook;

iPhone apps

iPad apps

Android apps

Smart TV apps